L’Ajuntament inverteix més de 20.000 euros al centre de Sa Quintana

19-Maig-2020
Les intervencions al centre sociocultural s’han desenvolupat entre setembre de 2019 i maig de 2020

L’espai de Sa Quintana, que acull associacions i activitats socioculturals del poble de Sineu, ha estat sotmès a una sèrie d’intervencions de millora i restauració entre els mesos de setembre de 2019 i maig de 2020. Aquestes reformes han afectat als dos edificis de l’antiga escola de primària.

Respecte a l’edifici antic,  s’ha instal·lat tarima de fusta a l’aula de miralls; s’ha realitzat una intervenció al sistema elèctric per oferir una nova i més eficient il·luminació i s’han restaurat totes les vidrieres de l’edifici. Aquestes reformes s’han complementat amb la restauració de la coberta per evitar goteres, la reparació d’alguns murs exteriors i amb feines de pintura per millorar l’acabat de les aules i del gimnàs. 

Pel que fa a l’edifici nou, que alberga la cuina, l’aula de música i diversos espais multifuncionals, s’ha instal·lat tarima de fusta a l’espai musical, s’ha realitzat intervencions per evitar les humitats i s’ha renovat l’equipament antiincendis. 

Les obres de restauració i millora, que superen l’import de 20.000 euros, s’han realitzat a través de la contractació d’empreses locals.