Concurs de microrelats
L´Ajuntament de Sineu a través del Centre Sa Quintana i la Biblioteca Municipal va convocar un concurs de microrelats entre la joventut del poble o que estudia a Sineu en motiu del 25 de novembre, Dia per a la No Violència contra les dones, amb la finalitat de promoure la participació de la ciutadania jove.
Va establir dues categories:
- joves de 14 a 18 anys

- joves de 19 a 30 anys

El tema era: “El control no és amor. Vull viure l’amor en llibertat”.

Es va convidar als alumnes de l’IES Sineu a través dels professors a participar en aquest concurs així com a tota la població major de dinou anys i fins a trenta.

Els guanyadors del concurs de microrelats han estat: en la categoria de menors de 18 anys en Joan Gayà (alumne de l’IES Sineu) amb “Pero le quería”; i , en la categoria de majors de 18 anys na Rocio Parodi amb “Vull viure l’amor en llibertat”.

Dia 19 de gener es va fer el lliurament dels premis a la biblioteca de l’IES Sineu amb la presència dels dos guanyadors, que han llegiren cadascú el seu microrelat, i també familiars, professors i personal de la biblioteca municipal. Les regidores de Participació Ciutadana, na Joana Mª Mestre, i la de Cultura, na Magdalena Genovart, de l’ajuntament foren les encarregades de lliurar els premis en un acte íntim i emotiu.
Bookmark and Share

Dokumente zum Herunterladen und Links